
کوالکام امروز با معرفی اسنپدراگون 8 پلاس نسل 1 به روزرسانی میانسالی خود را در مورد تراشه پرچمدار موبایل خود منتشر کرد. البته این تنها محصول جدید کوالکام نیست و نسل اول اسنپدراگون 7 به همراه طراحی مرجع عینک های بزرگنمایی بی سیم نیز توسط این غول فناوری ارائه شده است. با دی جی همراه باشید
اسنپدراگون 8 پلاس نسل اول
کوالکام ادعا می کند که تراشه پرچمدار جدیدش 10 درصد عملکرد بهتری در پردازنده و در عین حال 30 درصد کارآمدتر انرژی داشته است. قدرتمندترین هسته این تراشه یعنی Cortex-X2 تا کنون به فرکانس 3.2 گیگاهرتز رسیده و از این نظر در نهایت برابر با اسنپدراگون 870 است که در سال 2021 عرضه شد! (هسته Cortex-X2 در اسنپدراگون 8 نسل 1 دارای حداکثر فرکانس 3.0 گیگاهرتز است).
سایر هسته ها نیز با بهبود نسبی همراه هستند. فرکانس های کاری هسته های موسوم به طلا و نقره در نسل اول اسنپدراگون 8 پلاس به ترتیب به 2.75 و 2.0 گیگاهرتز رسیده است که نسبت به مدل های استاندارد 2.5 و 1.8 گیگاهرتز بهبود یافته است.
به طور مشابه، GPU 10 درصد سریعتر است و مصرف انرژی آن 30 درصد کاهش می یابد. موتور هوش مصنوعی نسل هفتم کوالکام نیز 20 درصد در هر وات بهبود یافته است و مودم بی سیم عملکرد بهتری نسبت به نسل فعلی داشته است.
به طور کلی، کوالکام با در نظر گرفتن توان و مصرف انرژی نسل اول اسنپدراگون 8 پلاس، مصرف برق روزانه تلفنهای باتری معمولی موجود در بازار را در نظر گرفته است:
- حداقل 60 دقیقه بازی کنید
- حداقل 80 دقیقه پخش ویدئو
- حداقل 5.5 ساعت مکالمه تلفنی
- حداقل 25 دقیقه تماس 5G از طریق WeChat
- حداقل 50 دقیقه گشت و گذار در شبکه های اجتماعی
- حداقل 17 ساعت پخش موسیقی
نسل اول تراشه اسنپدراگون 8 پلاس همچنان بر اساس فرآیند تولید 4 نانومتری است، اما TSMC جایگزین سامسونگ می شود که عمر باتری را بهینه می کند و به ویژه کوالکام 15 درصد بیشتر در مصرف انرژی صرفه جویی می کند. تبلیغات.
اولین دستگاه های تجاری با نسل اول تراشه اسنپدراگون 8 پلاس احتمالاً تا سه ماهه سوم سال 2022 توسط شرکت هایی مانند OnePlus، Asus، Lenovo، Black Shark، Riley، Oppo، Nubia، Motorola، Red Magic، Redmi، Vivo، روانه بازار خواهند شد. شیائومی و آنر.
اسنپدراگون 7 نسل 1
کوالکام همچنین روش جدیدی را برای نام گذاری پردازنده های میان رده خود ایجاد کرده و امروز نسل اول اسنپدراگون 7 را معرفی کرد. این تراشه جدید در مقایسه با نسل قبلی خود یعنی اسنپدراگون 778G، 20 درصد پیشرفت در پردازش گرافیکی داشته و از عکاسی با حداکثر وضوح پشتیبانی می کند. از 200 مگاپیکسل اسنپدراگون 7 نسل 1 اولین تراشه در سری 7 کوالکام است که به موتور مدیریت اعتماد اختصاصی مجهز شده و از Android Ready SE برای استفاده در کلیدهای دیجیتال خودرو پشتیبانی می کند. همچنین نسل چهارم مودم Five G X62 و نسل هفتم موتور هوش مصنوعی کوالکام در این تراشه به کار رفته است.
کوالکام روند تولید اسنپدراگون 7 نسل 1 را از 6 نانومتری به 4 نانومتری (سامسونگ) ارتقا داده است و انتظار می رود اولین دستگاه های مجهز به این تراشه در نیمه دوم سال جاری از شرکت هایی مانند آنر، اوپو و شیائومی وارد بازار شوند.
عینک بی سیم با واقعیت افزوده
کوالکام امروز از طرح مرجع جدید خود برای عینک های بی سیم واقعیت افزوده رونمایی کرد. این طراحی که بر اساس اسنپدراگون XR2 توسعه یافته است، به شرکت های عینک واقعیت افزوده اجازه می دهد تا محصولات خود را به صورت بی سیم و بدون نیاز به کابل USB-C تولید کنند. کار پردازش داده نیز بین عینک و گوشی هوشمند تقسیم می شود و تبادل اطلاعات بین این دو تنها با چند میلی ثانیه به تاخیر می افتد.
در مقایسه با عینک کابلی XR1، این مدل جدید 40 درصد باریکتر و وزن بهتری (115 گرم) دارد. میدان دید حدود 39 درجه است. از دیگر ویژگی های عینک افزوده بی سیم کوالکام می توان به پشتیبانی از بلوتوث نسخه 5.3، وای فای 6 و 6E و باتری 650 میلی آمپر ساعتی اشاره کرد.