
واقعیت این است که هواوی اختلافات خود با کاخ سفید را از دست داد. اگرچه این شرکت چینی به طور کامل از صنعت گوشی های هوشمند حذف نشده است ، اما سهم بازار آن کاهش یافته است و دیگر به عنوان بازیگر اصلی شناخته نمی شود. در پی افول هواوی ، کارکنان این شرکت تصمیم گرفتند برند Honor را که یکی از زیرمجموعه های آنها بود بفروشند تا بتوانند حداقل Honor را از گردابی که در آن غوطه ور شده بودند نجات دهند. این فروش با پول واقعی انجام شد تا نشان دهد این معامله کاملاً قانونی است و هواوی کنترل آن را از دست داده است. اما آیا دولت آمریکا آن را باور کرد؟!
طبیعی است که کارکنان آمریکایی در رابطه بین هواوی و آنر شک کنند. در واقع ، بسیاری از سیاستمداران معتقدند که فروش آن یک اقدام رسمی است تا هواوی بتواند از زیر بار تحریم ها فرار کند. اگرچه او در حال حاضر از فهرست تحریم های آمریکا خارج است ، اما همچنان در کانون توجه است و تعدادی از مقامات همچنان او را تهدیدی بالقوه برای ایالات متحده می دانند. در همین راستا ، اخیراً گزارش هایی مبنی بر اینکه برخی از سیاستمداران و سناتورها ایده خوبی برای احیای آن ندارند و قصد دارند این شرکت را در “لیست سیاه” قرار دهند ، وجود دارد.
البته هنوز در این مورد اجماع وجود ندارد. به گزارش واشنگتن پست ، وزارت انرژی و پنتاگون با بازگشت Honor به لیست تحریم ها موافقت کردند ، در حالی که وزارت بازرگانی و وزارت خارجه با این اقدام مخالف هستند. در حال حاضر مشخص نیست که وی پس از ترک پست چه کاری انجام خواهد داد.
این سومین تولید کننده بزرگ تلفن در چین شد
نتایج تحقیقات CINNO در بازار تلفن های هوشمند چین نشان می دهد که این شرکت موفق شده از شیائومی و اپل پیشی بگیرد و سومین تولید کننده برتر تلفن در کشور خود شود. این شرکت در ژوئیه سال جاری 4 میلیون گوشی فروخته است ، در حالی که شیائومی و اپل به ترتیب 3.9 میلیون و 3 میلیون دستگاه فروش داشته اند.
اوپو با 5.6 میلیون گوشی هوشمند فروخته شده در رتبه اول بازار چین قرار دارد و پس از آن Vivo با 5.3 میلیون دستگاه قرار دارد. با این حال ، ژوئیه سالی پر رونق برای بازار چین نبود و ممکن است شاخص درستی نباشد. این ماه تنها 26 مدل تلفن در چین عرضه شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل 38.1 درصد کاهش یافته است. از این تعداد ، تنها 11 تلفن هوشمند از شبکه 5G پشتیبانی می کنند.
با این اوصاف ، به نظر می رسد که Honor اوضاع را برطرف می کند و بعید است که موقعیت از دست رفته هوآوی را به دست آورد. بنابراین ، باید منتظر ماند و دید آیا کارکنان آمریکایی قادر خواهند بود با پیشرفت آن کنار بیایند ، یا سرانجام همین کار را با هواوی انجام خواهند داد؟!